KapanLagi.com

Home Entertainment Musik Bola Vemale Merdeka Otosia Travel
LIRIK LAGU
Mus Mulyadi - Rondho Ngarep Omah
Ono rondo manggon ngarep omahku
yen ‘ruh aku, deweke ngguya-ngguyu
Yen dheke ngerti aku namatke
carane mlaku soyo digawe-gawe

[Reff:]
Kiro-kiro umure seket pitu
wis meh podo karo yuswane Ibu
Aku ra ngerti opo karepe
saben sore aku dikirimi roti

Suwe-suwe atiku soyo mundak bingung
kudu-kudu kepingin nyang omahe, ouh…
(tondo-tondo keno pelet kuwi)

Kok ndilalah ibu pirso kabehe
saben teko rotine dibalekke
Atiku tentrem koyo adate
Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe

[Kembali ke Reff:]

Yen tak pikir aku kudu ngguyu dewe [2X]
Advertisement
© 2014 KAPANLAGI.COM
TopIndex BeritaArsipSaranKirimkan
FacebookTweetSitemap
Download Launcher