Lirik Lagu Los Dol - Denny Caknan

Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an

Cek paket datane, yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo yen mantan nakokno

Kabarmu tandane..

Iku ora rindu

Nanging kangen kringet bareng awakmu


Tak gawe los dol blas aku ra rewel

Nyanding sliramu sing angel disetel

Tutuk-tutukno chatingan karo wong liyo

Rapopo, aku ra gelo

Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti

Firasat ati angel diapusi

Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas

Titeni, bakale ngerti


(Reff)

Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an

Cek paket datane, yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo yen mantan nakokno

Kabarmu tandane

Iku ora rindu

Nanging kangen kringet bareng awakmu


Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti

Firasat ati angel diapusi

Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas

Titeni, bakale ngerti


Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an

Cek paket datane, yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo yen mantan nakokno

Kabarmu tandane

Iku ora rindu

Nanging kangen kringet bareng awakmu

Top Reads