Lirik Lagu Kangen Mantan Bojoku - Dhany Gumintang

nyapo atiku keroso loro
nyawang kowe karo wong liyo
opo pancene aku sek ono roso
roso kangen lan roso tresno

aku karo kowe wis setahun suwine
pisah urip dewe dewe

aku kangen karo mantan bojoku
suwi ra ketemu hati jadi rindu
aku kangen karo mantan bojoku
nanging kangenku iki gur iso ngimpi
kowe ono sing nduweni

nyapo atiku keroso loro
nyawang kowe karo wong liyo
opo pancene aku sek ono roso
roso kangen lan roso tresno

aku karo kowe wis setahun suwine
pisah urip dewe dewe

aku kangen karo mantan bojoku
suwi ra ketemu hati jadi rindu
aku kangen karo mantan bojoku
nanging kangenku iki gur iso ngimpi

aku kangen karo mantan bojoku
suwi ra ketemu hati jadi rindu
aku kangen karo mantan bojoku
nanging kangenku iki gur iso ngimpi
kowe ono sing nduweni

BERI KOMENTAR▼
Komentar