Lirik Lagu Kebandang Tresno - Happy Asmara

keseksen lintang sing ono neng awang-awang
kang nyuminari ati nandang kasmaran
sansoyo wengi atiku soyo kelingan
marang sliramu sing adoh ono ning paran

semono ugo kangenku marang sliramu
koyo ra biso kebendung jeroning atiku
keseksen lintang sing ono ning awang-awang
tresnoku iki ra bakal luntur lan ilang

kangen jroning ati ora biso tak pungkiri
tresno jroning dodo aku mung biso ngejogo
mugo roso iki tan soyo biso kepatri
marang gusti aku mung biso ngedungo

gede panyuwunku marang tresno iki
mugo langgeng lan tansah nyawiji
gede panyuwunku marang tresno iki
mugo langgeng lan tansah biso nyawiji

kangen jroning ati ora biso tak pungkiri
tresno jroning dodo aku mung biso ngejogo
mugo roso iki tan soyo biso kepatri
marang gusti aku mung biso ngedungo

gede panyuwunku marang tresno iki
mugo langgeng lan tansah nyawiji
gede panyuwunku marang tresno iki
mugo langgeng lan tansah biso nyawiji
mugo langgeng lan tansah biso nyawiji

https://www.newshub.id/interactive2/2895

Top Reads