Lirik Lagu Kelayung Layung - Happy Asmara

ono tangis kelayung-layung
tangise wong kang wedi mati
gedungono kuncenono
yen wis mati mongso wurungo

ditumpakne kreto jowo
rodane rodo menungso
ditutupi ambyang-ambyang
disirami banyune kembang

ono tangis kelayung-layung, tangise wong kang wedi mati
gedungono kuncenono, yen wis mati mongso wurungo
ditumpakne kreto jowo, rodane rodo menungso
ditutupi ambyang-ambyang, disirami banyune kembang

duh gusti allah, kulo nyuwun pangapuro
ning sayange wes ora ono guno

ditumpakne kreto jowo, rodane rodo menungso
ditutupi ambyang-ambyang, disirami banyune kembang

duh gusti allah, kulo nyuwun pangapuro
ning sayange wes ora ono guno

ditumpakne kreto jowo, rodane rodo menungso
ditutupi ambyang-ambyang, disirami banyune kembang

Top Reads