Lirik Lagu Salam Tresno - Happy Asmara



Syumilir angin wengi Kang tumetes
Anambaih kangenku sangsoyo gedi
Titipan rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo, Angenku nggo kowe..

Sliirahmu siji Tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo Tekaning mati
Panyuwunku kanggo riko Njogo tresno nisun
Sayang Aku tulus tresno sliramu... uuuu

Tresno ra bakal ilyang Kangen sang soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko Janji suci tekan ning pati
Salam tresno di jogo Senajan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko Salam rindu neng sliramu

Top Reads