Lirik Lagu Jomblo Happy - Jihan Audy

(Rap)
Kapan aku iso duwe pacar ganteng lan gemati
Soko akehe wong lanang, ora ono seng nyanthol siji
Opo pancen aku ditakdirke dadi jomblo abadi
Urip cukup ora kurang nanging keroso sepi
Jarene simbokku mikiro sekolah disik
Bar mikir sekolah langsung dikon mikir kerjo
Terus piye nasibe awakku seng nganti saiki
Isih dadi jomblo

Rasane ngenes nek dadi jomblo
Pas nyawang wong liyo seng wes duwe bojo
Arep dolan isone mung dewe
Ra koyo koncone seng ngajak bojone

Mubeng mubeng muteri kuto
Sopo ngerti entuk gebetan
Ndeluk kiwo tengen
Kabeh podo yang yangan

Atiku loro sakno tenan
Kapan nduwe pacar
Pacar mana (3x)
Yang bisa membuatku bahagia
Sanajan jomblo nanging kudu happy
Jomblo happy (3x)
Kalo jodoh ga bakalan pergi

BERI KOMENTAR▼
Komentar