Lirik Lagu Gede Ndase - Syahiba Saufa

Wes suwe ngrasakke

Roso kangen karo kowe

Wes suwe tak pendem

Ra wani tak ungkapke

Kukira kau kasih kesempatan

Tiwas gede ndase

Aku bakalan dadi jodone

Opo wes bosen nyawang rupaku

Opo wes ra seneng ketemu

Mbendino ngguya ngguyu bareng


Kowe sing emosi

Aku sing sadar diri

Kowe sing gawe loro

Aku sing njaluk ngapuro


Tak trimo swaramu

Senajan nglarani ati

Tak tunggu sadarmu

Nganti tekan sakiki

Top Reads