Lirik Lagu Mundur Alon Alon - Via Vallen

Aku ngalah
Dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur
Dudu mergo tresnoku wes ilang
Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae
Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di butuhno pas atimu loro
Aku ngalah dudu mergo wes ra sayang
Aku mundur dudu mergo tresnoku wes ilang
Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae
Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di butuhno pas atimu loro
Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di goleki pas atimu perih
Aku mundur alon - alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di butuhno pas atimu loro

BERI KOMENTAR▼
Komentar