Lirik Lagu Glowing Ra Jaminan - Vita Alvia

Loro ati, kepingin nyokot lambeku dewe
Ati isin ngerti awakmu gowo gandengan
Yo titeni, getun awakmu ninggalke rabi
Wajah iki bakal tak glowing ben mudak seksi

Nanging loro, atiku kuciwo
Dandan menorku sio sio
Nyumbang lagu ning temu mantenmu
Bojomu nesu, aku kon metu

Yen we krungu tembang kangen iki
Luhku brebes mili ra mari mari
Pikiranku ora karuan nyawang awakmu sesandingan
Mangan kok dulang, turu sak kamar

Pinginku mung cepet ngelalekno
Kabeh loro ati sing tak terimo
Sesok aku arep ning pasar
Tuku klambi sendal sing anyar
Mugo oleh ijol sing luwih sayang

Nanging loro, atiku kuciwo
Dandan menorku sio sio
Nyumbang lagu ning temu mantenmu
Bojomu nesu, aku kon metu

Yen we krungu tembang kangen iki
Luhku brebes mili ra mari mari
Pikiranku ora karuan nyawang awakmu sesandingan
Mangan kok dulang, turu sak kamar

Pinginku mung cepet ngelalekno
Kabeh loro ati sing tak terimo
Sesok aku arep ning pasar
Tuku klambi sendal sing anyar
Mugo oleh ijol sing luwih sayang

Yen we krungu tembang kangen iki
Luhku brebes mili ra mari mari
Pikiranku ora karuan nyawang awakmu sesandingan
Mangan kok dulang, turu sak kamar

Pinginku mung cepet ngelalekno
Kabeh loro ati sing tak terimo
Sesok aku arep ning pasar
Tuku klambi sendal sing anyar
Mugo oleh ijol sing luwih sayang

Top Reads