Lirik Lagu Udan Lintang - Vita Alvia

Uu... Hoo.. Uuu...

Udan ring bengi iki
Nyekseni perih ati
Nambahi loro hang sun roso
Kecap nono suworo
Mung angenan hang teko
Apuwo apuwo, sing ono sing ono

Nong endi sun gantungaken
Impenan nggayuh lintang
Nong endi sun wadulaken
Periye ati hang wes kesel

Udan ring bengi iki
Nyekseni perih ati
Nambahi loro hang sun roso
Kecap nono suworo
Mung angenan hang teko
Apuwo apuwo, sing ono sing ono

Nong endi sun gantungaken
Impenan nggayuh lintang
Nong endi sun wadulaken
Periye ati hang wes kesel

Udan lintang
Hooouuuooo...
Huuuuu...

Nong endi sun gantungaken
Impenan nggayuh lintang
Nong endi sun wadulaken
Periye ati hang wes kesel
(2x)

Udan lintang

BERI KOMENTAR▼
Komentar